Translate

Bell Schedules

 Important Notice


The Hybrid Learning Schedule is effective November 30, 2020.

 

Hybrid Learning Bell Schedule

(*No Fifth Period)

Daily Schedule Start Time End Time Length
Period 0 Class 7:15 AM 7:55 AM 40 Minutes
Passing 7:55 AM 8:00 AM 5 Minutes
Period 1 Class 8:00 AM 8:40 AM 40 Minutes
Passing 8:40 AM 8:45 AM 5 Minutes
Period 2 Class 8:45 AM 9:25 AM 40 Minutes
Passing 9:25 AM 9:30 AM 5 Minutes
Nutrition Break 9:30 AM 9:40 AM 10 Minutes
Period 3 Class 9:40 AM 10:20 AM 40 Minutes
Passing 10:20 AM 10:25 AM 5 Minutes
Period 4 Class 10:25 AM 11:05 AM 40 Minutes
Passing 11:05 AM 11:10 AM 5 Minutes
Period 6 Class 11:10 AM 11:50 AM 40 Minutes
Lunch 11:50 AM 12:20 AM 30 Minutes
Passing  12:20 AM 12:25 PM 5 Minutes
Period 7 Class 12:25 PM 1:05 PM 40 Minutes
Passing  1:05 PM 1:10 PM 5 Minutes

Period 8 Class

1:10 PM 1:50 PM 40 Minutes
Non-Instructional Time  1:50 PM 2:35 PM  45 Minutes